Homepage

onsdag 18 juli 2012

Butik Poplin

Nu blir jag en del av Poplin familjen på riktigt! 
Sedan tidigt i våras har Poplin varit återförsäljare av mina barnkläder och jag gillar verkligen butiken superduper mycket. I slutet av augusti kommer jag att fylla på med mängder av barnkläder och accessoarer och även vara i butiken ett par dagar i veckan.

Det känns jätteskoj att få vara del av en så fin butik och samarbeta med underbara kreatörer!

Detta innebär att i höst kan alla kunder antingen hämta upp sina varor i butiken på Hökensgata eller i min ateljé på Brännkyrkagatan!

fredag 6 juli 2012

Blixtvisit

Fröken Mandalou nio år kom hem på blixtvisit för en stund sedan.
Nu har hon varit på grönbete hos mormor och morfar på landet i en hel vecka. Hon ringde på dörren här hemma solbränd och lycklig med massor av kramar och gos i bagaget! Imorgon bitti reser hon vidare till farmor och farfar i Småland och ska stanna där i över två veckor. Lilla hjärtegullet mitt... så stor och kavat.
Jag är så glad för hennes skull, att hon får semestra riktigt ordentligt, men mitt mammahjärta vill ha kvar henne här hemma!
Allt det där jag skulle göra när hon är bortrest känns helt plötsligt inte så kul längre... Det är skönt att vara barnledig ibland men efter nio år så känns det väldigt tomt utan godnattkramar och teckningar som dräller överallt.